19 Aralık 2011 Pazartesi

ESKİŞEHİR'DEYİM













Altına herhangi bir açıklama yazmasam da bu fotoğrafların Eskişehir'de çekildiği ne kadar belli:)


O kocaman çi börek porsiyonlarından değil mi?


Fotoğrafların ilki 2009 yılında Papağan Çi Börek'te çekildi...

İkincisi ve üçüncüsü 2011 yılı yazında Eskişehir Çi Börek ve Mantı Evi'nde çekildi.

Hangisi lezzetliydi derseniz kesinlikle bu yaz yediğimdi derim.

2 yorum:

GÜLDEN TAKI dedi ki...

Ben de doğma büyüme bir Eskişehir'li ve Eskişehir 'in yerlisi olarak Çi Börek için hamur işlerinin en lezzetlisi diyebilirim.Papapğan'da bu lezzet hakikaten çok güzel sunuluyor.Sizede afiyet olsun Mine Hanım,sevgiler:)

minemutfakta dedi ki...

Gülden Hanım'cığım sevgiler. Eminim Eskişehir'liyseniz siz de çok güzel yapıyorsunuzdur.